Welkom op de website van Burggraaf.it

Sinds 1998 IT specialist voor het midden- en kleinbedrijf

SimpelFact is een Factuurprogramma voor Windows
en Mac OS X. Met SimpelFact maakt u op een
eenvoudige en goedkope manier facturen voor uw
bedrijf, goederen, zaak en/of business.

SimpelFact

SimpelBase, de software voor offerte-, order-, pakbon-,
bestellingen- en factuurverwerking. SimpelBase is
voortgekomen uit de vragen en verzoeken die wij
gekregen hebben van SimpelFact gebruikers.

SimpelBase

Een website met WordPress is de professionele,
betaalbare en praktische oplossing voor het MKB.
Een webwinkel behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw WordPress partner

Synchroniseert uw mail en agenda op uw
PC, telefoon en tablet. Ook heeft u overal
en op ieder apparaat Word, Excel en Powerpoint
tot uw beschikking.

dean one biedt een volledige oplossing aan via een ‘in
the cloud’ telefooncentrale en ‘voip’ telefoneren. of
u nu 1 of 200 toestellen heeft dean one heeft de juiste
oplossingen voor u.

dean one cloud telefonie

Een krachtige en gebruiksvriendelijke database met Filemaker Pro

Filemaker Pro 12 Advanced

Met een database-applicatie op basis van Filemaker Pro gaat Burggraaf it net een stapje verder. Deze krachtige databasesoftware voor de zakelijke markt is een van de meest toonaangevende in zijn soort. Het maken en intern delen van databases, maar ook uw taakbeheer en het automatiseren van processen, worden nog gemakkelijker met Filemaker. Inmiddels heeft Burggraaf it tal van applicaties mogen ontwikkelen voor kleine en grote (internationale) organisaties. Ook uw wensen kunnen wij vertalen naar een krachtige en gemakkelijk toegankelijke applicatie. Een meer dan uitstekende keuze dus! Laat u vrijblijvend informeren over Filemaker Pro >

Burggraaf it en Filemaker Pro

Al meer dan 25 jaar houdt Burggraaf it zich bezig met de ontwikkeling van applicaties in Filemaker Pro. In de beginperiode (versie 1.04 van Claris) op een Apple Macintosh; Windows versies bestonden toen nog niet. Dit is dan ook de hoek waaruit Filemaker Pro komt en zijn kracht heeft ontwikkeld. Het resultaat was een zeer gebruiksvriendelijk databasepakket. In een later stadium werd het pakket meegenomen naar Windows. Filemaker is inmiddels alweer jaren een zelfstandige organisatie met gebruikers in alle hoeken van de zakelijke markt. Filemaker mocht zich vaak meten met andere databasepakketten (zoals bijv. MS Access), maar even zo vaak was het oordeel van objectieve deskundigen dezelfde: Een continue krachtmeting in de tijd!

Multi-platform

Filemaker Pro is een multi-platform database voor Mac en Windows. Deze op het web gerichte techniek biedt tal van mogelijkheden om uw databases online te zetten. Voor de Mac is er bijvoorbeeld speciale client software beschikbaar die Filemaker Pro applicaties geschikt maakt voor de iPhone en de iMac. Databases van Filemaker Pro kunnen op een eigen server of een server van Burggraaf it gehost worden. Filemaker Pro biedt een integratie met PHP/MySql zodat koppelingen daarmee mogelijk zijn.

Ervaring met Filemaker Pro Ontwikkeling

Door de jaren heen hebben wij vele Filemaker Pro applicaties ontwikkeld en of doorontwikkeld. Denk hierbij aan:

Realisatie van een compleet offerte-, order- en facturatiesysteem voor een bedrijf wat scheepsbouwappendages verhandelt.
Registratie van de productie en voorraden voor een spuitgieterij welke kunststof producten maakt voor o.a. autoproducenten.
Onderhoud en installatie van een keukenapplicatie bij de 2e kamer der staten generaal.
Voorraad en facturatiesysteem voor een producent fabrikant van auto toebehoren. Inclusief de realisatie van de koppeling met het financiële systeem van enkele grote auto importeurs.
Bijhouden van de emballage voorraad van diverse vestigingen van een grote internationale frisdrankfabrikant.
Registratiesysteem t.b.v. advertentieverkoop voor magazines.
Voorraad-, order- en facturatiesysteem bij enkele Nederlands gemeentes.
Keuringsregistratie- en verwerkingssysteem met koppeling naar website t.b.v. klanten incl. koppeling met meetapparatuur.
Offerte-, order-, facturatiesysteem voor een groot vertaalbureau. Selectie van (wereldwijd werkende) vertalers bij orders. Genereren van uitgebreide managementinformatie.
Bijhouden van onderhoud en APK bij diverse organisaties met een eigen wagenpark.
Eenvoudig facturatiesysteem voor diverse afnemers.
Voorraad registratie inclusief on-line koppeling t.b.v. klanten voor opslag en distributie van materialen t.b.v. derden.
Standaard facturatieapplicatie bij vele Nederlandse en Belgische afnemers.

Onze standaard applicaties

Hieronder vindt u een opsomming van de Filemaker Pro applicaties welke Burggraaf it middels Freeware of demo via onze website beschikbaar stelt. Oordeelt u dus zelf…