Welkom op de website van Burggraaf.it

Sinds 1998 IT specialist voor het midden- en kleinbedrijf

SimpelFact is een Factuurprogramma voor Windows
en Mac OS X. Met SimpelFact maakt u op een
eenvoudige en goedkope manier facturen voor uw
bedrijf, goederen, zaak en/of business.

SimpelFact

SimpelBase, de software voor offerte-, order-, pakbon-,
bestellingen- en factuurverwerking. SimpelBase is
voortgekomen uit de vragen en verzoeken die wij
gekregen hebben van SimpelFact gebruikers.

SimpelBase

Een website met WordPress is de professionele,
betaalbare en praktische oplossing voor het MKB.
Een webwinkel behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw WordPress partner

Synchroniseert uw mail en agenda op uw
PC, telefoon en tablet. Ook heeft u overal
en op ieder apparaat Word, Excel en Powerpoint
tot uw beschikking.

dean one biedt een volledige oplossing aan via een ‘in
the cloud’ telefooncentrale en ‘voip’ telefoneren. of
u nu 1 of 200 toestellen heeft dean one heeft de juiste
oplossingen voor u.

dean one cloud telefonie

Van wensen naar klantgerichte IT oplossingen

Burggraaf it werkt volgens een standaard traject bij de ontwikkeling van op maat gemaakte IT oplossingen. Op deze pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe dit in z’n werk gaat zodat u weet wat u kunt verwachten.

Inventarisatie

Stel, u kunt geen standaard software vinden die voldoende aansluit bij uw persoonlijke eisen en wensen. Het is dan zaak te kiezen voor de ontwikkeling van op maat gemaakte softwareapplicaties. Samen met Burggraaf it start u een uitgebreide inventarisatie op om zo helder mogelijk op een rij te krijgen wat de applicatie moet kunnen en wat u tot in detail voor ogen heeft. Uw inbreng is daarbij belangrijk. Staat het programma van eisen op papier dan kunnen wij na uw budgettaire goedkeuring volgens de gemaakte planning aan de slag.

Web-based

Het besluit of uw applicatie nu of in een latere fase web-based benaderbaar moet zijn maakt een belangrijk onderdeel uit van de te maken ontwerpbeslissingen. Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden van de IT oplossingen van Burggraaf it.

De oplevering

Afhankelijk van de omvang van het traject zullen er een of meerdere opleveringen zijn. Na een oplevering gaat u aan de slag. Als onderdeel van de planning gaat u de applicatie testen of schaduwdraaien gedurende een afgesproken periode. Hiermee zullen aspecten aan het licht komen welke mogelijk niet voorzien zijn in de testomgeving. Na deze periode inventariseren wij samen met u uw bevindingen en zetten we de laatste puntjes op de ‘i’. Hierna is uw applicatie gereed om u van dienst te zijn en de vele frustraties vanuit het verleden bij u weg te nemen!

Nazorg en verdere ontwikkeling

Nadat u operationeel bent met uw applicatie houdt onze betrokkenheid zeker niet op. Want wat nu als u onvoorziene aspecten, welke niet zijn voortgekomen in de testsituatie, graag ziet worden toegevoegd? Ook daarover zullen wij met u in de beginfase van het traject afspraken maken. Zo leveren wij IT oplossingen van a tot z!