Uw WordPress partner

Een website met WordPress is de professionele,
betaalbare en praktische oplossing voor het MKB.
Een webwinkel behoort ook tot de mogelijkheden.

SimpelFact is een Factuurprogramma voor Windows
en Mac OS X. Met SimpelFact maakt u op een
eenvoudige en goedkope manier facturen voor uw
bedrijf, goederen, zaak en/of business.

SimpelFact

Slider item 3

SimpelBase, de software voor offerte-, order-, pakbon-,
bestellingen- en factuurverwerking. SimpelBase is
voortgekomen uit de vragen en verzoeken die wij
gekregen hebben van SimpelFact gebruikers.

SimpelBase

Synchroniseert uw mail en agenda op uw
PC, telefoon en tablet. Ook heeft u overal
en op ieder apparaat Word, Excel en Powerpoint
tot uw beschikking.

dean one biedt een volledige oplossing aan via een ‘in
the cloud’ telefooncentrale en ‘voip’ telefoneren. of
u nu 1 of 200 toestellen heeft dean one heeft de juiste
oplossingen voor u.

dean one cloud telefonie

“Onze website? Ja, daar zijn we nog mee bezig…”

Uw bedrijf of organisatie heeft vast en zeker al een website. De vraag is of deze site bezocht wordt en ‘up-to-date’ is. De ervaring leert dat dit vaak niet het geval is. “Onze website?” Is een veel gehoorde opmerking, “Ja, daar zijn we nog mee bezig…”. Vaak is er wel een idee over een website en staat er al iets op, maar bent u zelf niet tevreden. U weet vaak zelf ook niet wat hieraan te doen en er is altijd dat gebrek aan ’tijd’. De angst is ook dat ‘iets’ doen al heel snel, heel veel geld zal gaan kosten.

De belangrijkste reden om te kiezen voor WordPress website is dat het werkt, ook voor uw organisatie. Inmiddels zijn er al zo’n 300 miljoen websites over de hele wereld met het WordPress-systeem. Daarnaast zijn er nog vele andere redenen om te kiezen voor WordPress. Het stelt u in staat om zelf berichten, foto’s en video’s te plaatsen. Ook kunt u met uw smartphone de website bijhouden, waar en wanneer u maar wilt.


WordPress Website van Burggraaf.it


Al vanaf € 525,- een website met WordPress voor uw bedrijf

Voor € 525,- (ex. BTW) heeft u voor uw bedrijf een jaar lang een nieuwe en frisse website met WordPress. Daarvoor krijgt u een professioneel uitziende en ‘gevulde website’. U dient dan wel de foto’s, video’s en artikelen aan te leveren. Deze artikelen kunnen worden geredigeerd en nagekeken en de afbeeldingen kunnen worden bewerkt met Adobe Photoshop indien dit gewenst is.

Wij helpen u op weg en daarna kunt u zelf met WordPress aan de slag!

Met een korte cursus van zo’n zes uur bent u zelf in staat, of iemand anders in uw organisatie, om de website bij te houden en nieuwe informatie op de site te zetten. Want de eenvoud is één van de vele voordelen van WordPress. Na dit jaar bent u enkel de kosten van de hosting kwijt. Het is mogelijk om binnen vier werkdagen uw website in de lucht te krijgen. Ook voor een evenement of de introductie van een product kan een (tijdelijke) website aantrekkelijk zijn.

Een eigen webwinkel?

WordPress is zo flexibel dat er ook een professionele webshop toegevoegd kan worden. Met enige steun en hulp van onze kant bent u zelf in staat om zowel de website als de webwinkel zelf bij te houden, dit te laten doen door iemand anders uit u organisatie.  U kunt ook een ‘onderhoudscontract’ bij ons afsluiten en wij zorgen voor het bijhouden van uw website en webwinkel.

WordPress is een prima oplossing voor stichtingen en verenigingen

Veel stichtingen en verenigingen hebben ook een website. Net als bij bedrijven zien we hier ook te weinig nieuws en berichten. Dit zorgt weer voor weinig bezoekers en bijvoorbeeld reclame-inkomsten. Voor slechts € 399,- (ex. BTW) kan hier verandering in worden gebracht. Bij enig bezoek is het al mogelijk om met de reclame-inkomsten de website ‘om niet’ in de lucht te houden. Verder is het mogelijk om leden en geïnteresseerden redacteur of schrijver te maken, zodat ook zij eenvoudig de website kunnen bijhouden. In het pakket zit ook een nieuwsbrief die vanuit de geplaatste berichten eenvoudig is samen te stellen. Ook is het mogelijk voor buitenstaanders om zich te abonneren op de nieuwsbrief, zodat zij betrokken blijven bij en op de hoogte blijven van de activiteiten van de vereniging of stichting.

WordPress is ook erg leuk voor particulieren

Wat is nou leuker om op je verjaardag of bij je geboorte je eigen website te krijgen. En wie heeft er nou geen hobby? En wat dacht je van de vakantie of een website van de werkweek van school. Voor 349,- (ex. BTW) euro heeft u een eenvoudig bij te houden website. We zorgen er voor dat ook de eerste vijf berichten, die door u worden aangeleverd, geplaatst worden. Hierna kunt u zelf aan de slag. Ook hier geldt: met enige reclame-inkomsten bent u zelfs in staat om geld te verdienen met uw website!

Meer informatie?

Wij nemen direct contact met u op nadat u dit formulier heeft ingevuld. U kunt ook altijd even bellen met Fred Burggraaf (06) – 140 499 10.