Welkom op de website van Burggraaf.it

Sinds 1998 IT specialist voor het midden- en kleinbedrijf

SimpelFact is een Factuurprogramma voor Windows
en Mac OS X. Met SimpelFact maakt u op een
eenvoudige en goedkope manier facturen voor uw
bedrijf, goederen, zaak en/of business.

SimpelFact

SimpelBase, de software voor offerte-, order-, pakbon-,
bestellingen- en factuurverwerking. SimpelBase is
voortgekomen uit de vragen en verzoeken die wij
gekregen hebben van SimpelFact gebruikers.

SimpelBase

Een website met WordPress is de professionele,
betaalbare en praktische oplossing voor het MKB.
Een webwinkel behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw WordPress partner

Synchroniseert uw mail en agenda op uw
PC, telefoon en tablet. Ook heeft u overal
en op ieder apparaat Word, Excel en Powerpoint
tot uw beschikking.

dean one biedt een volledige oplossing aan via een ‘in
the cloud’ telefooncentrale en ‘voip’ telefoneren. of
u nu 1 of 200 toestellen heeft dean one heeft de juiste
oplossingen voor u.

dean one cloud telefonie

In het WordPress Woordenboek worden begrippen verzameld die direct te maken hebben WordPress CMS. Zo moet er een mooi drieluik ontstaan met het Computer en internet woordenboek en het Marketing en internet woordenboek.

WordPress Woordenboek

Categorie
Een categorie bij WordPress is een taxonomie waardoor berichten gegroepeerd ingedeeld kunnen worden. Het is ook mogelijk om een bericht in meerder categorieën onder te brengen. Een ander voorbeeld van taxonomie is een zgn. tag. Een nieuwe categorie kan binnen WordPress dashboard worden aangemaakt onder het kopje Berichten. Ook bij het maken van berichten zelf bestaat er de mogelijkheid om nieuwe categorieën toe te voegen. Ook is het mogelijk om onder een hoofdcategorie subcategorieën aan te maken.

Dashboard
Het zgn. Dashboard is de beginpagina van de WordPress admin-omgeving. Er is een overzicht te zien van de laatste activiteit op de website zoals de meest recente reacties, recent geplaatste berichten en het thema wat wordt gebruikt voor de website.

Pagebuilder
Een pagebuilder is een toevoeging aan WordPress waarmee je vrij eenvoudig webpagina’s kan indelen en ontwerpen. Het mooie van een pagebuilder is dat je, zonder kennis van programmeertalen als HTML en CSS bijvoorbeeld pagina’s of artikelen kan maken met meerdere kolommen.

Plugin
Een plugin of WordPress-plugin is een toevoeging aan je website. Met zo’n plugin wordt een nieuwe functie aan de website toegevoegd. Het aantal plugins voor WordPress is enorm groot en hier is een selectie van plugins bij WordPress.org te vinden. Enkele bekende voorbeelden van plugins zijn bijvoorbeeld WordPress SEO van Yoast, voor zoekmachine-optimalisatie, Akismet om spammen tegen te gaan en Wordfence om te voorkomen dat WordPress-websites gehackt worden.

Tags
Tags of kernwoorden zorgen er voor dat de content of inhoud van een artikel, een website of de beschrijving van een product goed te vinden is op het Internet. De zoekmachines, bijvoorbeeld die van Google, zijn dag en nacht op zoek naar nieuwe inhoud op Internet. Goeie tags zorgen er voor dat de inhoud gevonden wordt door degene die op zoek in naar deze informatie of dat product.

WordPress
WordPress is een gratis open source CMS syteem dat erg geschikt is voor het maken van van (complexe) websites en e-commerce oplossingen.