Welkom op de website van Burggraaf.it

Sinds 1998 IT specialist voor het midden- en kleinbedrijf

SimpelFact is een Factuurprogramma voor Windows
en Mac OS X. Met SimpelFact maakt u op een
eenvoudige en goedkope manier facturen voor uw
bedrijf, goederen, zaak en/of business.

SimpelFact

SimpelBase, de software voor offerte-, order-, pakbon-,
bestellingen- en factuurverwerking. SimpelBase is
voortgekomen uit de vragen en verzoeken die wij
gekregen hebben van SimpelFact gebruikers.

SimpelBase

Een website met WordPress is de professionele,
betaalbare en praktische oplossing voor het MKB.
Een webwinkel behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw WordPress partner

Synchroniseert uw mail en agenda op uw
PC, telefoon en tablet. Ook heeft u overal
en op ieder apparaat Word, Excel en Powerpoint
tot uw beschikking.

dean one biedt een volledige oplossing aan via een ‘in
the cloud’ telefooncentrale en ‘voip’ telefoneren. of
u nu 1 of 200 toestellen heeft dean one heeft de juiste
oplossingen voor u.

dean one cloud telefonie

Appendages en toebehoren voor de scheepsbouw softwarematig verwerken.

Voor een bedrijf welke is gespecialiseerd in de levering van appendages en toebehoren voor de scheepsbouw richtte Burggraaf it een customized versie van SimpelBase in voor de offerte en orderverwerking- van appendages zoals afsluiters, peilglastoestellen en allerlei andere toebehoren.

Het orderverwerkingsproces werd geïmplementeerd binnen de software.

Arderbon scheepsbouwappendages SimpelBaseMet een paar klikken wordt een offerte gemaakt waarbij simpel appendages in de vorm van artikelen en omschrijvingen vanuit het artikelenbestand gekozen kunnen worden. Met 1 klik kan de offerte omgezet worden in een order en de order weer in een pakbon (uiteraard kan een pakbon meerdere malen worden afgedrukt). Is de pakbon verwerkt? Dan kan men ook weer heel simpel met 1 klik de factuur aanmaken.

Maar daar bleef het niet bij. Ook de bestellingen of de prijsaanvragen bij leverancier kunnen via het systeem worden gedaan.

Een het verzenden van de offertes, orders, pakbonnen, facturen, bestellingen en prijsaanvragen? Uiteraard kan dat na afdruk via de post. Maar alle modules hebben de mogelijkheid een via e-mail te verzenden PDF aan te maken. Via de mailmodule worden deze via de software, desgewenst automatisch met een aparte bijlage met de algemene vooraarden, verstuurd en worden deze uiteraard overzichtelijk weergegeven.

Maar ook aan de expeditie is gedacht. Een expeditie-opdracht kan met een paar klikken gegenereerd worden. Vanuit het systeem wordt de expediteur dus ingepland.

Een als klap op de vuurpijl werd een speciale module gemaakt welke de geheel eigen prijsopbouw van de artikelen koppelt aan het artikelen bestand. Zelfs een complex artikel als een peilglastoestel kan op basis van het opgeven van een type en lengte worden opgegeven bij een orde, offerte of factuur waarna de prijs door de software worden berekend op basis van deze gegevens.

Uiteraard is ook aan de toekomst gedacht. Het uiteindelijke kunnen samenstellen van de informatie een online database en het realiseren van koppelingen behoort tot de mogelijkheden en er wordt gedacht aan het standaardiseren en inbrengen van datasheets voor de producten.

Van geschreven papieren orders  en spreadsheet computerverwerking naar een dergelijke software implementatie betreft het hier een project wat niet zomaar ‘eventjes’ gerealiseerd is. Het inventariseren en implementeren van werkprocessen kost de nodige tijd. Maar… het resultaat mag er zeker zijn en de tijdsbesparing ook! Met minder mensen in kortere tijd veel meer werk kunnen verzetten, het doel is zeker al bereikt en het wordt alleen nog maar beter en mooier!

Softwareontwikkeling passend bij uw organisatie behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie >