Waarom een website met WordPress?

Waarom een website met WordPress?

Te veel bedrijven, organisaties en particulieren geven goud geld uit voor een website die na twee weken al weer ‘stil’ ligt. Het bijhouden van een website is te moeilijk, te duur en neemt vaak te veel tijd in beslag. Een website met WordPress is voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en particulieren de oplossing.

De belangrijkste reden om te kiezen voor WordPress website is dat het werkt! Inmiddels zijn er al zo’n 80 miljoen websites over de hele wereld met het WordPress-systeem. Daarnaast zijn er nog vele andere redenen om te kiezen voor WordPress. Het stelt u in staat om zelf berichten, foto’s en video’s te plaatsen. Ook kunt u met uw smartphone de website bijhouden, waar en wanneer u maar wilt.

WordPress is gratis software

Voor de ouderen onder ons is dit bijna niet te geloven, maar WordPress is Open Source software en is daarmee gratis. De softwareprogramma’s worden door een community, een groep ontwikkelaars, gemaakt en beschikbaar gesteld om te gebruiken door het maakt niet uit wie.

Google houdt van WordPress

Met enige kennis zijn zaken ook uw artikelen, producten en diensten snel met een Google-zoekopdracht te vinden. Ht lijkt wel als of WordPress is gemaakt voor het vinden van uw website op het internet.

WordPress wordt continu verbeterd

Doordat een steeds groter wordende community zich heeft gestort op WordPress zijn er continu updates of verbeteringen beschikbaar.

WordPress heeft talloze gratis uitredingsmogelijkheden

Draait er eenmaal een website met WordPress dan zijn er duizenden gratis extra toepassingen aan toe te voegen. Facebook, Twitter, een nieuwsbrief er zijn legio zgn. plug-ins. Ook hier komen er dagelijks tientallen van bij.

Informatie over WordPress is goed te vinden op internet

Er zijn talloze Nederlandse websites te vinden die informatie geven over WordPress. Ook op YouTube zijn vele instructiefilmpjes te vinden. Zo kunt u goed en snel zelf aan de slag.

Een webshop is met enige moeite toe voegen

Het midden- en kleinbedrijf kan bijna niet meer zonder: een webshop. Wij installeren de webshop gratis voor, maar hierna is er nog wel werk aan de winkel. De producten moeten toegevoegd en er moeten bijvoorbeeld iDEAL-betalingen mogelijk worden gemaakt. Dit doen wij graag, maar natuurlijk wel tegen een meerprijs.