Berichten beheren

Om berichten de beheren of te wijzigen ga je in het dashboard naar Berichten in het linker menu. Hier kies je voor Alle berichten en je krijgt een volledig overzicht van al je geplaatste en concept berichten. Dit is de plek om je berichten te beheren.

Ga je met je cursor over één van de berichten in de lijst, dan heb de opties Bewerken, Snel bewerken, Prullenbak en Voorbeeld.

Bij de optie Bewerken kom weer in het scherm Bericht bewerken terecht. Hier kun je weer alles wijzigen in je bericht. Denk aan titel of tekst veranderen of afbeeldingen toevoegen en de categorie wijzigen of tags toevoegen.

Klik je op de optie Snel bewerken, dan kun je bijvoorbeeld de datum van publicatie wijzigen verder naar het verleden of plannen ter publicatie in de toekomst. Ook kun je hier de categorieën en de tags wijzigen en de eerder genoemde status van het bericht.

Klik je op de optie Prullenbak, dan verdwijnt het bericht. Je kunt het bericht weer terughalen door te aan de bovenzijde op Prullenbak naast de Alle (alle berichten, dus ook de concept-berichten) en Gepubliceerd (de gepubliceerde, voor de bezoekers zichtbare berichten). Klik je hier op pullenbak en je gaat over het bericht heen met je cursor heb je de optie Herstellen en Permanent verwijderen. Bij herstellen wordt je bericht weer keurig gepubliceerd of is weer zichtbaar als concept. Permanent verwijderen spreekt voor zich, je bent het bericht voor altijd en eeuwig kwijt.